Mr. K.C.A.M. Oomen

Kitty Oomen is in 2009 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam binnen de afstudeerrichting Strafrecht. Sindsdien is Kitty werkzaam als strafrechtadvocaat. In 2014 heeft Kitty haar eigen kantoor opgericht in Tilburg en sinds 2021 heeft Kitty de krachten gebundeld met de advocaten verbonden aan DNA Strafrechtadvocaten.

Kitty staat zowel particulieren als bedrijven bij die met justitie in aanraking komen. U kunt voor alle so orten strafzaken en in alle fasen van het strafproces bij Kitty terecht. Kitty richt zich voornamelijk op de commune strafpraktijk, waaronder in het bijzonder drugszaken, levens- en geweldsdelicten, vermogensdelicten, verkeersstrafzaken en jeugdstrafzaken. Daarnaast staat Kitty ook jeugdigen bij in geval van een verzoek tot machtiging gesloten jeugdhulp.

In de afgelopen jaren heeft Kitty diverse postacademische specialisatieopleidingen op het gebied van strafrecht en financieel-economisch strafrecht afgerond.

Kitty is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten.