Mr. M.R.J. Schönfeld

Moritz R.J. Schönfeld studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkt sinds januari 1992 als advocaat in Breda. Hij heeft een aantal jaren bij gerenommeerde advocatenkantoren in Breda gewerkt, volgde de (strafrecht)specialistenopleiding aan het Willem Pompe Instituut van de Universiteit van Utrecht en heeft zich in 2003 zelfstandig gevestigd als strafrechtadvocaat.

Naast zijn werk als strafrechtadvocaat, waarbij hij zaken van cliënten in het hele land behandelt, is hij sinds 2003 ook rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Rotterdam/Dordrecht en heeft op die wijze een nog nauwere verbondenheid met het strafrecht.

Mr. Schönfeld treedt op voor particulieren en ondernemingen die strafrechtelijk vervolgd worden en geeft advies in elke fase van het strafproces. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging Van Strafrechtadvocaten (NVSA) en de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA).

Moritz R.J. Schönfeld kan u o.a. bijstand verlenen als u verdacht wordt van;
* diefstal * verduistering * oplichting * afpersing * mishandeling * openlijk geweld
* moord / doodslag * zedenzaken * overtreding van de Opiumwet * deelneming aan een criminele organisatie *rijden onder invloed * rijden zonder rijbewijs en onverzekerd rijden

U kunt, voor het maken van een afspraak, telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.
Het eerste gesprek is altijd kosteloos.